Nutriční hodnoty (Feferonková pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 684 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 3,95 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 1,47 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10,68 g |
Sůl | 26,67 g |
Sacharidy | 288,87 g |
– cukry | 118,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg feferonek - druh dle vlastního výběru a chuti (kulaté, dlouhé) | Chilli paprička čerstvá | 1000 g |
1 1 velká palice česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1/2 l 1/2 l kečupu vlastní výroby nebo kvalitní kupovaný | Kečup sladký | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce octa | Ocet lihový | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |