Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Feferonková pasta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 684 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny34,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,20 g
Tuky3,95 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené1,47 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené1,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina23,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10,68 g
Sůl26,67 g
Sacharidy288,87 g
– cukry118,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg feferonek - druh dle vlastního výběru a chuti (kulaté, dlouhé) Chilli paprička čerstvá 1000 g
1 1 velká palice česneku Česnek čerstvý 70 g
1/2 l 1/2 l kečupu vlastní výroby nebo kvalitní kupovaný Kečup sladký 500 ml
4 lžíce 4 lžíce octa Ocet lihový 60 ml
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.