Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévka se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 067 kJ /
733 kcal
Bílkoviny60,42 g
– z toho živočišné bílkoviny46,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,75 g
Tuky14,75 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené5,91 g
–– mononenasycené2,78 g
–– polynenasycené3,13 g
––– omega 30,40 g
Vláknina20,23 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy82,08 g
– cukry13,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 200 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 plnější lžíce sádla Sádlo vepřové
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 plnější lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
1 1 plnější lžíce mleté papriky Paprika červená sušená
drcený kmín (dle chuti) Kmín mletý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
250 g 250 g oloupaných brambor Brambor zimní 250 g
250 g 250 g čerstvého bílého zelí Zelí bílé čerstvé 250 g
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
1 l 1 l vývaru (+ na dolití dle potřeby) Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.