Nutriční hodnoty (Zelí zapečené s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 95,00 g |
– nasycené | 54,50 g |
– nenasycené | 38,60 g |
–– mononenasycené | 28,10 g |
–– polynenasycené | 10,50 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 512,80 g |
– cukry | 218,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
400 g 400 g jáhel | Jáhly | 400 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
½ l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g másla na polití | Máslo kravské | 100 g |