Nutriční hodnoty (Tomatová rýže s treskou a slanorožcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 247 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,46 g |
–– mononenasycené | 0,57 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 118,50 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filetů z tresky | Treska filet | 300 g |
150 g 150 g rýže basmati | Rýže basmati loupaná | 150 g |
80 g 80 g slanorožce (salicorne, mořský chřest) | ||
rajčatová passata | Pyré z červených rajčat | |
hrst hrst cherry rajčat | Rajčata cherry | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |