Nutriční hodnoty (Buřty / klobásky v leču pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 5,79 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 4,67 g |
–– mononenasycené | 3,15 g |
–– polynenasycené | 1,52 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 39,30 g |
– cukry | 23,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 - 8 6 - 8 špekáčků nebo menších klobásek, dle velikosti | Špekáček | |
5 5 větších bílých paprik (nebo v kombinaci s barevnou) | Paprika bílá čerstvá | |
5 5 větších masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky, nejlépe maďarské | ||
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné - není nutná | Hořčice plnotučná | 15 g |
chilli paprička - není nutná | Chilli paprička čerstvá |