Nutriční hodnoty (Kližka na zelenině a hlívě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,22 g |
Tuky | 10,97 g |
– nasycené | 4,64 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 30,72 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 46,60 g |
– cukry | 25,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g kližky | Hovězí kližka | 700 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
cca 150 g 150 g celeru (i více) | Celer bulva čerstvá | 150 g |
200 g 200 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 lžičky papriky sladké | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
150 ml 150 ml husté rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 150 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
cca hrnek hrnek vývaru | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |