Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané fazolky po mém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 904 kJ /
455 kcal
Bílkoviny24,03 g
– z toho živočišné bílkoviny10,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,18 g
Tuky12,68 g
– nasycené6,76 g
– nenasycené7,15 g
–– mononenasycené3,50 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,21 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy48,74 g
– cukry32,37 g
––– laktóza12,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400-500 g cca 400-500 g čerstvých fazolek Fazolky čerstvé 450 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
200 ml 200 ml podmáslí Podmáslí 200 g
cca 200 ml 200 ml vývaru (kuřecí nebo z kostí) Vývar hovězí 200 ml
30-50 ml 30-50 ml smetany (20%) Smetana kravská sladká 12% 40 ml
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.