Nutriční hodnoty (Hladovice - staročeská zelná polévka (lidový pokrm))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 432 kJ / 1 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 64,97 g |
– nasycené | 26,17 g |
– nenasycené | 32,64 g |
–– mononenasycené | 27,36 g |
–– polynenasycené | 5,28 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 9,11 g |
Sůl | 22,00 g |
Sacharidy | 55,55 g |
– cukry | 26,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
velká hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 zrnka 3 zrnka pepře | Pepř černý | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
sůl | Sůl mořská |