Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory "Jeskyňky")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 917 kJ /
1 414 kcal
Bílkoviny55,52 g
– z toho živočišné bílkoviny32,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,89 g
Tuky69,23 g
– nasycené18,08 g
– nenasycené36,19 g
–– mononenasycené29,12 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,35 g
Vláknina41,54 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,50 g
Sacharidy124,35 g
– cukry33,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
200-250 g 200-250 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 225 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 masitá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
10 10 i více cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
150-200 g 150-200 g žampionů Žampion čerstvý 175 g
2 2 malé lžičky oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
navíc můžeme přidat různé bylinky nebo koření podle chuti Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.