Nutriční hodnoty (Brambory "Jeskyňky")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 917 kJ / 1 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,89 g |
Tuky | 69,23 g |
– nasycené | 18,08 g |
– nenasycené | 36,19 g |
–– mononenasycené | 29,12 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 41,54 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 124,35 g |
– cukry | 33,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
200-250 g 200-250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 225 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
10 10 i více cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
150-200 g 150-200 g žampionů | Žampion čerstvý | 175 g |
2 2 malé lžičky oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
navíc můžeme přidat různé bylinky nebo koření podle chuti | Petržel nať čerstvá |