Nutriční hodnoty (Zbojnická vepřová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 490 kJ / 2 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,25 g |
Tuky | 74,80 g |
– nasycené | 16,78 g |
– nenasycené | 50,15 g |
–– mononenasycené | 33,02 g |
–– polynenasycené | 17,14 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 45,50 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 158,50 g |
– cukry | 47,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
100 g 100 g sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
100 g 100 g arašídů | Arašídy solené | 100 g |
350 g 350 g pórku | Pórek čerstvý | 350 g |
350 g 350 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 350 g |
5 5 feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř černý mletý | Pepř černý mletý |