Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta v zeleninové omáčce z PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 633 kJ /
2 063 kcal
Bílkoviny248,00 g
– z toho živočišné bílkoviny231,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky60,10 g
– nasycené10,91 g
– nenasycené39,01 g
–– mononenasycené29,27 g
–– polynenasycené9,74 g
––– omega 31,96 g
Vláknina51,70 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,50 g
Sacharidy74,15 g
– cukry43,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1100 g 1100 g vepřové kýty Vepřová kýta 1100 g
500 g 500 g očištěné cukety Cuketa čerstvá 500 g
400 g 400 g celeru Celer bulva čerstvá 400 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
250 g 250 g cibule (2 středně velké) Cibule čerstvá 250 g
4 4 velké sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
250 ml 250 ml sladšího bílého vína Víno bílé suché 250 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
5 5 hřebíčků Hřebíček
2 2 cm dlouhý kousek skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
smetana ke šlehání 33 33 % (množství dle potřeby) Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.