Nutriční hodnoty (Makový koláč s jablky, ořechy a medovou tečkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 236 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,82 g |
Tuky | 152,04 g |
– nasycené | 18,38 g |
– nenasycené | 106,54 g |
–– mononenasycené | 30,85 g |
–– polynenasycené | 75,69 g |
––– omega 3 | 8,93 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 116,00 g |
– cukry | 71,17 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
500 g 500 g jablek bez jádřince | Jablko čerstvé | 500 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
100 g 100 g jemně mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
med | Med nepasterovaný | |
sekané ořechy | Vlašské ořechy |