Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makový koláč s jablky, ořechy a medovou tečkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 236 kJ /
2 207 kcal
Bílkoviny74,94 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,82 g
Tuky152,04 g
– nasycené18,38 g
– nenasycené106,54 g
–– mononenasycené30,85 g
–– polynenasycené75,69 g
––– omega 38,93 g
Vláknina38,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 471 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy116,00 g
– cukry71,17 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 banán Banán čerstvý 90 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
500 g 500 g jablek bez jádřince Jablko čerstvé 500 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
100 g 100 g jemně mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
½ prášku do pečiva Kypřící prášek
med Med nepasterovaný
sekané ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.