Nutriční hodnoty (Svačinový květákovo - bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 115 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
Tuky | 150,58 g |
– nasycené | 25,70 g |
– nenasycené | 109,56 g |
–– mononenasycené | 34,63 g |
–– polynenasycené | 74,93 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,22 g |
Sacharidy | 48,25 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g květáku - růžičky | Květák čerstvý | |
200 g 200 g oloupaných vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
80 g 80 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 80 g |
100 g 100 g gothaje - nejlépe bez lepku a glutamátu | Měkký salám | 100 g |
150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany v kombinaci s majonézou | Majonéza | 150 g |
cca 40 g 40 g plnotučné hořčice, dle chuti | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |