Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svačinový květákovo - bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 115 kJ /
1 701 kcal
Bílkoviny34,66 g
– z toho živočišné bílkoviny26,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,30 g
Tuky150,58 g
– nasycené25,70 g
– nenasycené109,56 g
–– mononenasycené34,63 g
–– polynenasycené74,93 g
––– omega 31,59 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 2,60 g
Sůl6,22 g
Sacharidy48,25 g
– cukry12,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g květáku - růžičky Květák čerstvý
200 g 200 g oloupaných vařených brambor Brambor zimní 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
80 g 80 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 80 g
100 g 100 g gothaje - nejlépe bez lepku a glutamátu Měkký salám 100 g
150 g 150 g majonézy nebo zakysané smetany v kombinaci s majonézou Majonéza 150 g
cca 40 g 40 g plnotučné hořčice, dle chuti
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.