Nutriční hodnoty (Krůtí maso v pikantní pórkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 921 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 36,08 g |
– nasycené | 21,72 g |
– nenasycené | 12,36 g |
–– mononenasycené | 10,28 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 3,42 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 600 g |
1 1 větší pórek | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 plná lžička kari | Kari | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
chilli papričky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 malá plechovka rajského protlaku 70 g | Protlak rajčatový | |
necelá necelá lžička cukru krupice | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání nebo zakysané | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |