Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí špikované okurkou a špekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 824 kJ /
1 870 kcal
Bílkoviny228,76 g
– z toho živočišné bílkoviny226,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky98,94 g
– nasycené47,01 g
– nenasycené49,41 g
–– mononenasycené42,46 g
–– polynenasycené6,96 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,15 g
Sacharidy14,20 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa dle vlastního výběru (plec, kýta atd.) Hovězí kýta 1000 g
1 1 menší sklenice nakládaných okurek Okurka polní zavařená
100 g 100 g uzeného špeku (podle potřeby) Špek 100 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 22.5 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vývar Vývar masový
jíška (nebo záklechtka) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.