Nutriční hodnoty (Hovězí špikované okurkou a špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 824 kJ / 1 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 226,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 98,94 g |
– nasycené | 47,01 g |
– nenasycené | 49,41 g |
–– mononenasycené | 42,46 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 14,20 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa dle vlastního výběru (plec, kýta atd.) | Hovězí kýta | 1000 g |
1 1 menší sklenice nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g uzeného špeku (podle potřeby) | Špek | 100 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar masový | |
jíška (nebo záklechtka) | Jíška máslová |