Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Venkovské francouzské bagety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 901 kJ /
1 410 kcal
Bílkoviny47,45 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,05 g
Tuky9,15 g
– nasycené2,61 g
– nenasycené5,01 g
–– mononenasycené1,22 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,38 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 8,05 g
Sůl20,10 g
Sacharidy278,25 g
– cukry25,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Pernerka Mouka pšeničná hladká 300 g
70 g 70 g chlebové pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
150 g 150 g vody Voda 150 ml
100 g 100 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 g 2 g cukru Cukr bílý 2 g
5 g 5 g sušeného droždí Droždí sušené 5 g
20 g 20 g soli Sůl mořská 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.