Nutriční hodnoty (Venkovské francouzské bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 901 kJ / 1 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,05 g |
Tuky | 9,15 g |
– nasycené | 2,61 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 1,22 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 8,05 g |
Sůl | 20,10 g |
Sacharidy | 278,25 g |
– cukry | 25,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky Pernerka | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
70 g 70 g chlebové pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
100 g 100 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 g 2 g cukru | Cukr bílý | 2 g |
5 g 5 g sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |