Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 695 kJ / 3 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,00 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 2,40 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 5,40 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 150,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 796,80 g |
| – cukry | 646,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 kg 6 kg švestek | Švestky čerstvé | 6000 g |
| 4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 48 g |
| 4 svitky 4 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
| 4 4 hvězdičky badyánu | Badyán | |
| 2 lžičky 2 lžičky kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
| podle chuti med | Med nepasterovaný |