Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 424 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny45,80 g
– z toho živočišné bílkoviny38,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky66,89 g
– nasycené38,49 g
– nenasycené27,99 g
–– mononenasycené13,19 g
–– polynenasycené14,80 g
––– omega 30,54 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,00 g
Sacharidy64,10 g
– cukry7,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 nožiček 5 nožiček tenkých párků Párek vepřový 200 g
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí (např. v rajčatové šťávě) Fazole bílé
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (vrchovatá) Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 rovné lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody s bujonem) Vývar masový 1500 ml
libeček (snítka) Libeček čerstvý
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.