Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 66,89 g |
– nasycené | 38,49 g |
– nenasycené | 27,99 g |
–– mononenasycené | 13,19 g |
–– polynenasycené | 14,80 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 64,10 g |
– cukry | 7,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 nožiček 5 nožiček tenkých párků | Párek vepřový | 200 g |
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí (např. v rajčatové šťávě) | Fazole bílé | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (vrchovatá) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 rovné lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody s bujonem) | Vývar masový | 1500 ml |
libeček (snítka) | Libeček čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín |