Nutriční hodnoty (Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 608 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,91 g |
Tuky | 18,61 g |
– nasycené | 11,06 g |
– nenasycené | 6,94 g |
–– mononenasycené | 6,01 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 4,12 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 11,05 g |
– cukry | 3,76 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce domácích nebo koupených linguine | ||
200 g 200 g loupaných šedých krevet | Krevety loupané | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce másla (nejlépe přepuštěné) | Máslo kravské | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zauzené papriky | Paprika bílá čerstvá | 2.5 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě nasekané | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1/2 1/2 limetky nebo citronu | Limetka čerstvá | 40 g |