Nutriční hodnoty (Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 829 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,64 g |
Tuky | 105,34 g |
– nasycené | 59,78 g |
– nenasycené | 36,19 g |
–– mononenasycené | 29,35 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 275,82 g |
– cukry | 35,67 g |
––– laktóza | 19,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 středně velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
lžíce lžíce nasekané petrželky nebo pažitky | Petržel nať čerstvá |