Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s omáčkou z bazalkového pesta a rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie18 770 kJ /
4 486 kcal
Bílkoviny118,86 g
– z toho živočišné bílkoviny7,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny111,56 g
Tuky68,93 g
– nasycené17,60 g
– nenasycené40,23 g
–– mononenasycené25,07 g
–– polynenasycené15,16 g
––– omega 30,19 g
Vláknina201,65 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,26 g
Sůl0,93 g
Sacharidy748,34 g
– cukry620,59 g
––– laktóza4,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 stehenní nebo prsní kuřecí řízky
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky bazalkového pesta (mám domácí) Pesto bazalkové 12.5 g
200 200 g krájených rajčat z konzervy Rajče červené čerstvé 12000 g
4 4 čerstvá menší rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml smetany krémové na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmezánu Parmezán 15 g
čerstvé lístky lístky bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.