Nutriční hodnoty (Kuřecí s omáčkou z bazalkového pesta a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 18 770 kJ / 4 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 111,56 g |
Tuky | 68,93 g |
– nasycené | 17,60 g |
– nenasycené | 40,23 g |
–– mononenasycené | 25,07 g |
–– polynenasycené | 15,16 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 201,65 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 748,34 g |
– cukry | 620,59 g |
––– laktóza | 4,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní nebo prsní kuřecí řízky | ||
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky bazalkového pesta (mám domácí) | Pesto bazalkové | 12.5 g |
200 200 g krájených rajčat z konzervy | Rajče červené čerstvé | 12000 g |
4 4 čerstvá menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml smetany krémové na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |
čerstvé lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá |