Nutriční hodnoty (Jednoduchý, chutný jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 522 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 41,90 g |
– nasycené | 24,85 g |
– nenasycené | 15,60 g |
–– mononenasycené | 12,20 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 202,86 g |
– cukry | 32,86 g |
––– laktóza | 0,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
40-50 g 40-50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 45 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
100 100 ml vlažné vody s jednou lžící octu | Voda | |
20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
máslo na potření | Máslo kravské | |
jablka | Jablko čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
tuk | Margarín |