Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí broskvový džem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 753 kJ /
2 809 kcal
Bílkoviny8,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,24 g
Tuky2,80 g
– nasycené0,44 g
– nenasycené1,98 g
–– mononenasycené0,94 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy619,45 g
– cukry587,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg broskví Dužina broskve čerstvá 1000 g
500 g 500 g krupicového cukru Cukr bílý 500 g
6 lžic 6 lžic rumu Rum 102 ml
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 želírfix 2:1 Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.