Nutriční hodnoty (Domácí broskvový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 753 kJ / 2 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 2,80 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 1,98 g |
–– mononenasycené | 0,94 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 619,45 g |
– cukry | 587,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g krupicového cukru | Cukr bílý | 500 g |
6 lžic 6 lžic rumu | Rum | 102 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce šťávy z citronu | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 1 želírfix 2:1 | Želatina cukrářská |