Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se žampióny a mandlemi v pikantní omáčce a italské barevné těstoviny Trofie Liguri)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 413,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 410,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 29,49 g |
– nasycené | 12,33 g |
– nenasycené | 14,33 g |
–– mononenasycené | 9,66 g |
–– polynenasycené | 4,67 g |
––– omega 3 | 3,53 g |
Vláknina | 9,55 g |
Cholesterol | 988 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 31,62 g |
– cukry | 8,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kusů 5 kusů kuřecích prsou | Kuře prso | 1750 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 75 ml |
1 plechovka 1 plechovka celých žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce másla + 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1/2 litru 1/2 litru kuřecího vývaru nebo vody s gelovým | Vývar kuřecí | 500 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
špetka špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
hrst hrst mandlí | Mandle neloupané | |
italské barevné těstoviny Trofie Liguri | Těstoviny pšeničné | |
listy listy bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 60 g |