Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 871 kJ /
2 837 kcal
Bílkoviny87,30 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,30 g
Tuky192,38 g
– nasycené85,38 g
– nenasycené103,40 g
–– mononenasycené79,23 g
–– polynenasycené24,18 g
––– omega 30,84 g
Vláknina136,88 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,08 g
Sacharidy120,70 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 plechovky 1/2 plechovky rajského protlaku Protlak rajčatový
1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle fazole Fazole bílé
1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle cizrna Cizrna 400 g
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
slunečnicový olej Olej slunečnicový
1 lžička 1 lžička provensálských bylinek Provensálské koření 5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
cca 1 dl 1 dl vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.