Nutriční hodnoty (Fazole s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 871 kJ / 2 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,30 g |
Tuky | 192,38 g |
– nasycené | 85,38 g |
– nenasycené | 103,40 g |
–– mononenasycené | 79,23 g |
–– polynenasycené | 24,18 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 136,88 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,08 g |
Sacharidy | 120,70 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 plechovky 1/2 plechovky rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle fazole | Fazole bílé | |
1 konzerva 1 konzerva (80 g) Bonduelle cizrna | Cizrna | 400 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
cca 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |