Nutriční hodnoty (Polníčkový salát s křepelčími vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 744 kJ / 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
Tuky | 10,88 g |
– nasycené | 4,22 g |
– nenasycené | 6,63 g |
–– mononenasycené | 4,68 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 6,98 g |
– cukry | 2,48 g |
––– laktóza | 2,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
3 3 křepelčí vajíčka natvrdo | Vejce křepelčí | |
několik několik cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |