Nutriční hodnoty (Kapusta v sýrové omáčce s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 062 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
Tuky | 48,60 g |
– nasycené | 33,37 g |
– nenasycené | 14,01 g |
–– mononenasycené | 12,29 g |
–– polynenasycené | 1,72 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 25,98 g |
– cukry | 7,48 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (podle velikosti) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
150 -200 g 150 -200 g strouhané Goudy (měla jsem 48%) | Gouda 45% t. v s. | 175 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko (cca hrnek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
smetana na zjemnění | Smetana kravská sladká 12% | |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |