Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta v sýrové omáčce s česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 062 kJ /
732 kcal
Bílkoviny47,10 g
– z toho živočišné bílkoviny43,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,35 g
Tuky48,60 g
– nasycené33,37 g
– nenasycené14,01 g
–– mononenasycené12,29 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,11 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,63 g
Sacharidy25,98 g
– cukry7,48 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (podle velikosti) Česnek čerstvý 17.5 g
150 -200 g 150 -200 g strouhané Goudy (měla jsem 48%) Gouda 45% t. v s. 175 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko (cca hrnek) Mléko kravské polotučné 1,5%
smetana na zjemnění Smetana kravská sladká 12%
vývar nebo voda Vývar hovězí
lžíce lžíce másla Máslo kravské
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.