Nutriční hodnoty (Karamelizovaná cibulka se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 109 444 kJ / 26 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 727,50 g |
Tuky | 124,70 g |
– nasycené | 41,45 g |
– nenasycené | 41,50 g |
–– mononenasycené | 20,75 g |
–– polynenasycené | 20,75 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3 114,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4 854,38 g |
– cukry | 3 819,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l švestek nakrájených na čtvrtiny | Švestky čerstvé | |
750 750 ml červené cibule nakrájené na podélne kousky | Cibule červená čerstvá | 51750 g |
0,5 šálku 0,5 šálku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
0,5 šálku 0,5 šálku červeného vinného octa (balsamico) | Ocet vinný červený | |
kousek kousek nastrouhaného zázvoru nebo lžička mletého zátvoru | Zázvor sušený | |
2 hrsti 2 hrsti rozinek namočených a scezených | Rozinky | 100 g |
troška olivového oleje | Olej olivový |