Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizovaná cibulka se švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie109 444 kJ /
26 159 kcal
Bílkoviny727,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny727,50 g
Tuky124,70 g
– nasycené41,45 g
– nenasycené41,50 g
–– mononenasycené20,75 g
–– polynenasycené20,75 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3 114,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,15 g
Sůl0,00 g
Sacharidy4 854,38 g
– cukry3 819,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l švestek nakrájených na čtvrtiny Švestky čerstvé
750 750 ml červené cibule nakrájené na podélne kousky Cibule červená čerstvá 51750 g
0,5 šálku 0,5 šálku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
0,5 šálku 0,5 šálku červeného vinného octa (balsamico) Ocet vinný červený
kousek kousek nastrouhaného zázvoru nebo lžička mletého zátvoru Zázvor sušený
2 hrsti 2 hrsti rozinek namočených a scezených Rozinky 100 g
troška olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.