Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové palačinky s jahodovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 848 kJ /
2 593 kcal
Bílkoviny99,33 g
– z toho živočišné bílkoviny38,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,63 g
Tuky38,27 g
– nasycené11,95 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené10,15 g
–– polynenasycené7,92 g
––– omega 30,73 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 678 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy438,18 g
– cukry94,43 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 hrnky 2 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2-3 2-3 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 175 g
2 2 jablka (střední) Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 vanilkový cukr + cukr podle chuti Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
dvě špetky špetky skořice Skořice ceylonská
250-300 g 250-300 g jahod (měla jsem mražené) Jahody čerstvé 275 g
vanilkový cukr + podle chuti a kyselosti Cukr vanilkový
lžička lžička vanilkového pudinku Puding v prášku
cca 50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
3-5 lístků 3-5 lístků máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.