Nutriční hodnoty (Zelný salát do sklenic)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,26 g |
Tuky | 124,34 g |
– nasycené | 9,47 g |
– nenasycené | 109,31 g |
–– mononenasycené | 76,06 g |
–– polynenasycené | 33,26 g |
––– omega 3 | 9,84 g |
Vláknina | 61,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,35 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 172,10 g |
– cukry | 123,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg krouhaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 2000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
120 ml 120 ml oleje | Olej řepkový | 120 ml |
ocet | Ocet lihový | |
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
1 KL 1 KL mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |