Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cestovní perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 350 kJ /
2 952 kcal
Bílkoviny69,25 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,21 g
Tuky28,68 g
– nasycené6,66 g
– nenasycené13,90 g
–– mononenasycené9,00 g
–– polynenasycené4,90 g
––– omega 30,28 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy577,33 g
– cukry295,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 větší vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru (domácí) Cukr vanilkový 25 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
hrst hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
hrst hrst sušeného ovoce Sušené ovoce směs

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.