Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolové lusky v lehce pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 104 kJ /
981 kcal
Bílkoviny25,54 g
– z toho živočišné bílkoviny10,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,83 g
Tuky71,64 g
– nasycené36,27 g
– nenasycené33,73 g
–– mononenasycené28,29 g
–– polynenasycené5,44 g
––– omega 30,25 g
Vláknina26,76 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,10 g
Sacharidy45,11 g
– cukry30,79 g
––– laktóza12,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých fazolových lusků Fazolky čerstvé 500 g
60 g 60 g slaniny Špek 60 g
2 2 jarní cibulky (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
2 lžičky 2 lžičky másla Máslo kravské 16 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
vývar z kostí (nebo lusků) Vývar masový
smetana Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.