Nutriční hodnoty (Domácí čabajská klobása bez startovací kultury)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 576 kJ / 27 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 939,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1 925,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,02 g |
Tuky | 2 114,97 g |
– nasycené | 767,60 g |
– nenasycené | 1 090,78 g |
–– mononenasycené | 883,21 g |
–– polynenasycené | 207,58 g |
––– omega 3 | 5,60 g |
Vláknina | 23,78 g |
Cholesterol | 5,08 g |
Sodík | 53,87 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 76,75 g |
– cukry | 43,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 kg 7 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 7000 g |
3 kg 3 kg bůčku | Vepřový bok | 3000 g |
1 kg 1 kg syrového sádla | Sádlo vepřové | 1000 g |
242 g 242 g rychlosoli | Rychlosůl | 242 g |
80 g 80 g česnekových granulí | ||
70 g 70 g sladké papriky ASTA 160 | Paprika červená sušená | 70 g |
20 g 20 g pálivé papriky ASTA 140 + cayenský pepř 1:1 | Paprika pálivá | 20 g |
50 g 50 g dextrózy | ||
45 g 45 g drceného kmínu | Kmín mletý | 45 g |
(vepřová střeva na klobásy velikost 34/36) | Klobása |