Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí čabajská klobása bez startovací kultury)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie113 576 kJ /
27 145 kcal
Bílkoviny1 939,02 g
– z toho živočišné bílkoviny1 925,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,02 g
Tuky2 114,97 g
– nasycené767,60 g
– nenasycené1 090,78 g
–– mononenasycené883,21 g
–– polynenasycené207,58 g
––– omega 35,60 g
Vláknina23,78 g
Cholesterol 5,08 g
Sodík 53,87 g
Sůl10,00 g
Sacharidy76,75 g
– cukry43,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 kg 7 kg vepřové kýty Vepřová kýta 7000 g
3 kg 3 kg bůčku Vepřový bok 3000 g
1 kg 1 kg syrového sádla Sádlo vepřové 1000 g
242 g 242 g rychlosoli Rychlosůl 242 g
80 g 80 g česnekových granulí
70 g 70 g sladké papriky ASTA 160 Paprika červená sušená 70 g
20 g 20 g pálivé papriky ASTA 140 + cayenský pepř 1:1 Paprika pálivá 20 g
50 g 50 g dextrózy
45 g 45 g drceného kmínu Kmín mletý 45 g
(vepřová střeva na klobásy velikost 34/36) Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.