Nutriční hodnoty (Lehký jablečný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,56 g |
Tuky | 55,94 g |
– nasycené | 9,84 g |
– nenasycené | 35,29 g |
–– mononenasycené | 25,29 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 380,05 g |
– cukry | 232,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru moučky nebo krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 sypký vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1 PL 1 PL vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
2 PL 2 PL stolního oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 4 střední jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
rozinky máčené v rumu | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |