Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký jablečný moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 513 kJ /
2 274 kcal
Bílkoviny52,28 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,56 g
Tuky55,94 g
– nasycené9,84 g
– nenasycené35,29 g
–– mononenasycené25,29 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 32,08 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 423 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy380,05 g
– cukry232,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru moučky nebo krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 1 sypký vanilkový puding Puding v prášku 40 g
1 PL 1 PL vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
2 PL 2 PL stolního oleje Olej řepkový 22 ml
4 4 střední jablka Jablko čerstvé 600 g
rozinky máčené v rumu Rozinky
skořice Skořice ceylonská
máslo na vymazání pekáčku Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.