Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové halušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie31 226 kJ /
7 463 kcal
Bílkoviny186,55 g
– z toho živočišné bílkoviny133,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,80 g
Tuky562,61 g
– nasycené286,02 g
– nenasycené260,49 g
–– mononenasycené218,66 g
–– polynenasycené41,83 g
––– omega 32,90 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 20,32 g
Sůl51,17 g
Sacharidy403,30 g
– cukry40,50 g
––– laktóza18,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g oloupané cibule Cibule čerstvá 200 g
400 g 400 g slaniny Špek 400 g
80 g 80 g sádla Sádlo vepřové 80 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
150 ml 150 ml smetany, min. 31%
6 lžiček 6 lžiček zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 48 ml
1 kg 1 kg oloupaných brambor, varný typ B
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
450 g 450 g brynzy Brynza 450 g
6 lžiček 6 lžiček zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 48 ml
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.