Nutriční hodnoty (Zapečené portobelo plněné houbovo-šunkovou směsí a pečená balsamiková rajčátka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 312 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 135,18 g |
– nasycené | 67,30 g |
– nenasycené | 65,79 g |
–– mononenasycené | 55,03 g |
–– polynenasycené | 10,76 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 19,87 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,75 g |
Sacharidy | 47,63 g |
– cukry | 34,56 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kusy 3 kusy portobela | ||
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
150 g 150 g žampiónů (můžou být i z konzervy) | Žampion čerstvý | 150 g |
150 g 150 g plátkového sýru Čedar | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 1 malá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
125 g 125 g uzené slaniny | Špek | 125 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
menší rajčata (můžou být i cherry) | Rajče červené čerstvé | |
oregano | Oregano sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
balsamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
zelená nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |