Nutriční hodnoty (Jablečný závin z maminčina notesu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 013 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 91,04 g |
– nasycené | 56,18 g |
– nenasycené | 31,93 g |
–– mononenasycené | 27,04 g |
–– polynenasycené | 4,89 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 387,23 g |
– cukry | 131,66 g |
––– laktóza | 6,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
2 PL 2 PL cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1/8 l 1/8 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
100 g 100 g másla (Hery) | Máslo kravské | 100 g |
strouhanka a kokos na podsypání | Strouhanka pšeničná | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
hrst hrst drcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
rozinky | Rozinky |