Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rošťácká polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 780 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny45,41 g
– z toho živočišné bílkoviny34,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,31 g
Tuky103,22 g
– nasycené41,84 g
– nenasycené53,08 g
–– mononenasycené36,92 g
–– polynenasycené16,16 g
––– omega 30,85 g
Vláknina20,14 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 4,65 g
Sůl11,35 g
Sacharidy60,50 g
– cukry32,77 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 100 g
100 g 100 g párků Párek vepřový 100 g
350 g 350 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 350 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
2 dcl 2 dcl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
50 g 50 g tuku Margarín 50 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
50 g 50 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 50 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
mletá červená paprika Paprika červená sušená
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.