Nutriční hodnoty (Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 21,07 g |
– nasycené | 2,92 g |
– nenasycené | 18,10 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,34 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (nebo řepkového) | Olej olivový | 22 ml |
2 cm 2 cm kořene zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce miso světlé |