Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na cibulce s vejci (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 371 kJ /
1 045 kcal
Bílkoviny53,55 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,47 g
Tuky85,61 g
– nasycené13,72 g
– nenasycené56,68 g
–– mononenasycené42,04 g
–– polynenasycené14,64 g
––– omega 33,45 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 605 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy13,65 g
– cukry6,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g vepřových jater na kousky nakrájených Játra vepřová
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1-2 1-2 cibule (sekaná) Cibule čerstvá 105 g
2 lžíce 2 lžíce jakéhokoliv rostlinného oleje (kromě sójového) Olej řepkový 40 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.