Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkový koláč (špaldová mouka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 729 kJ /
2 325 kcal
Bílkoviny37,99 g
– z toho živočišné bílkoviny8,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,21 g
Tuky75,08 g
– nasycené27,36 g
– nenasycené41,84 g
–– mononenasycené27,66 g
–– polynenasycené14,18 g
––– omega 32,28 g
Vláknina48,95 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 254 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy349,92 g
– cukry118,92 g
––– laktóza12,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 250 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 balení 1 balení prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
švestky (já měla 8 menších) Švestky čerstvé
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
40 g 40 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 40 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
15 g 15 g mletého máku Mák modrý mletý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.