Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a tymiánu (Dělená strava podle LK - zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 669 kJ /
399 kcal
Bílkoviny11,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,32 g
Tuky23,07 g
– nasycené3,34 g
– nenasycené19,72 g
–– mononenasycené16,42 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,02 g
Vláknina25,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,84 g
– cukry14,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
žebra z divočáka Kančí žebra
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky sekaného česneku Česnek čerstvý 14 g
400 g 400 g mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 400 g
sůl Sůl mořská
lžíce lžíce čerstvého tymiánu nebo lžička sušeného Tymián čerstvý
lžíce lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu
lžíce lžíce medu Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.