Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné houbami a hlávkové zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 988 kJ /
2 626 kcal
Bílkoviny69,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,08 g
Tuky45,38 g
– nasycené4,35 g
– nenasycené37,44 g
–– mononenasycené25,51 g
–– polynenasycené11,93 g
––– omega 33,38 g
Vláknina78,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy455,10 g
– cukry50,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
velká hrst hrst krájené lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
400 g 400 g drobně pokrájených hub Hřib čerstvý 400 g
2 2 opravdu velké stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
sůl, pepř Pepř černý
kmín drcený Kmín mletý
lžíce lžíce řepkového oleje Olej řepkový
Hraška - půl lžičky lžičky Hraška
1 kg 1 kg vařených strouhaných brambor Brambor zimní 1000 g
250-320 g 250-320 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 285 g
rovná lžička lžička soli Sůl mořská
půl půl malé hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 40 ml
sůl Sůl mořská
2-3 lžíce 2-3 lžíce octa Ocet lihový 37.5 ml
2 lžíce 2 lžíce agávového sirupu nebo fruktózy Sirup agávový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.