Nutriční hodnoty (Bakoňské kotlety s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 92,69 g |
– nasycené | 48,31 g |
– nenasycené | 42,23 g |
–– mononenasycené | 35,03 g |
–– polynenasycené | 7,21 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 577 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 34,53 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
30 g 30 g slaniny | Špek | 30 g |
2-3 2-3 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 špetka 1 špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
2-3 2-3 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |