Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bakoňské kotlety s paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 315 kJ /
1 031 kcal
Bílkoviny11,96 g
– z toho živočišné bílkoviny7,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky92,69 g
– nasycené48,31 g
– nenasycené42,23 g
–– mononenasycené35,03 g
–– polynenasycené7,21 g
––– omega 30,29 g
Vláknina10,30 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 577 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy34,53 g
– cukry22,50 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
30 g 30 g slaniny Špek 30 g
2-3 2-3 paprikové lusky Paprika bílá čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá
2-3 2-3 větší žampiony Žampion čerstvý
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.