Nutriční hodnoty (Treska na barevné zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 878 kJ / 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 4,66 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 2,62 g |
–– mononenasycené | 0,85 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 5,92 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 10,99 g |
– cukry | 5,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety tresky (320 g) | Treska filet | 800 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
bílá část malého pórku | Pórek čerstvý | |
hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
2 růžičky 2 růžičky květáku | Květák čerstvý | 100 g |
2 stonky 2 stonky červeného mangoldu | Mangold | |
barevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
přepuštěné máslo (nebo olej) | Ghí |