Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska na barevné zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 878 kJ /
688 kcal
Bílkoviny147,53 g
– z toho živočišné bílkoviny144,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,53 g
Tuky4,66 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené0,85 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,82 g
Vláknina5,92 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy10,99 g
– cukry5,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety tresky (320 g) Treska filet 800 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
bílá část malého pórku Pórek čerstvý
hrst hrst hrášku Hrášek zelený
2 růžičky 2 růžičky květáku Květák čerstvý 100 g
2 stonky 2 stonky červeného mangoldu Mangold
barevný pepř Pepř barevný
sůl Sůl mořská
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
přepuštěné máslo (nebo olej) Ghí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.