Nutriční hodnoty (Výborná ovocná bublanina s kukuřičnou moukou a višněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 125 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 267,62 g |
– nasycené | 74,64 g |
– nenasycené | 181,85 g |
–– mononenasycené | 135,35 g |
–– polynenasycené | 46,50 g |
––– omega 3 | 10,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 273,25 g |
– cukry | 262,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 a 1/2 hrnku kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | |
1 1 a 1/2 hrnku pšeničné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka nebo jogurtu/kefíru | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 miska 1 miska vypeckovaných višní (nebo třešní) - mohou být i z kompotu | Višně čerstvé | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |