Nutriční hodnoty (Květáková polévka P)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 525 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
Tuky | 15,47 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 7,12 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vetší brambory | Brambor zimní | 150 g |
několik několik růžiček květáku | Květák čerstvý | |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
zelená petržel | Petržel kořenová čerstvá |