Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka P)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 525 kJ /
364 kcal
Bílkoviny21,51 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,15 g
Tuky15,47 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,12 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy33,00 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vetší brambory Brambor zimní 150 g
několik několik růžiček květáku Květák čerstvý
zeleninový bujón Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
šlehačka Šlehačka 35%
zelená petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.