Nutriční hodnoty (Vepřové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
vepřové maso (z konzervy) | Vepřová kýta | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
uvařená rýže | Rýže bílá | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
hrášek | Hrášek zelený | |
sůl | Sůl mořská |