Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie233 kJ /
56 kcal
Bílkoviny1,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky0,22 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
vepřové maso (z konzervy) Vepřová kýta
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
uvařená rýže Rýže bílá
mletá paprika Paprika červená sušená
kukuřice Kukuřice sterilovaná
hrášek Hrášek zelený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.