Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecký salát podle Romana Vaňka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 022 kJ /
244 kcal
Bílkoviny9,95 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky14,81 g
– nasycené7,19 g
– nenasycené6,84 g
–– mononenasycené5,81 g
–– polynenasycené1,02 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,26 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,36 g
– cukry11,58 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
½ okurky hadovky Okurka salátová čerstvá
½ červené papriky Paprika červená čerstvá
40 g 40 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 40 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
50 g 50 g sýru feta Sýr feta 50 g
sůl, pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
panenský olivový olej Olej olivový
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.