Nutriční hodnoty (Nejlepší bramboráky jaké znám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,36 g |
Tuky | 17,24 g |
– nasycené | 4,75 g |
– nenasycené | 7,55 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 87,90 g |
– cukry | 10,02 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |