Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší bramboráky jaké znám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 746 kJ /
656 kcal
Bílkoviny32,12 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,36 g
Tuky17,24 g
– nasycené4,75 g
– nenasycené7,55 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,11 g
Vláknina16,64 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 274 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy87,90 g
– cukry10,02 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
majoránka Majoránka sušená
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
olej (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.